De meiden van Best Vooruit MO13-1 konden op woensdag 16 oktober officieel kampioen worden na een inhaalwedstrijd tegen de Beerse Boys MO13-1 in Middelbeers. De dames van Best Vooruit waren allemaal even gespannen. Ook al waren ze eigenlijk al zo goed als kampioen, wilden ze het kampioenschap toch waardig vieren met een overwinning.

Na een rommelige beginfase werd het in de 20ste minuut 0-1 voor Best Vooruit, maar twee minuten voor rust kregen de dames van Best Vooruit alsnog een domper te verwerken. De scheidsrechter trok onmiddelijk rood voor een Best Vooruit-speelster die een doorgebroken speelster van Beerse Boys neerhaalde. Door als team goed samen te werken, werd de overwinning uiteindelijk over de streep getrokken en kon het kampioenschap eindelijk echt gevierd worden. Een knappe prestatie. Alle wedstrijden werden gewonnen met een doelsaldo van 55 goals voor en maar drie tegen.