Vrienden van ’t Tejaterke kunnen kaarten voor ’t Tejaterke met voorrang reserveren vanaf het seizoen 2024-2025.

In de laatste week van mei ontvangen zij een link om kaarten te reserveren. Maximaal twee kaarten per vriend per voorstelling die in het jaarprogramma is opgenomen, met uitzondering van de al vastgelegde voorstelling met Gerard van Maasakkers op 19 januari 2025.

Een week later start de verkoop voor andere belangstellenden. Vrienden kunnen dan uiteraard nog meer dan de twee al gereserveerde kaarten bestellen. In het jaarprogramma is naar schatting 80% opgenomen van het jaaraanbod. Hierin zijn ook de voorstellingen van meer bekende artiesten en groepen opgenomen, met andere woorden die voorstellingen die in een mum van tijd uitverkocht zijn.

De voorstellingen die niet in het jaarprogramma zijn opgenomen worden pas in de loop van het jaar gepland. Het gaat hier doorgaans om voorstellingen die geen volle zalen trekken. Voor deze voorstellingen kan iedereen tegelijk kaarten reserveren.

U bent Vriend van ’t Tejaterke als u als zodanig bent geregistreerd en uw bijdrage overmaakt of reeds overgemaakt hebt.

Vriend worden vóór of na 1 mei 2024

Bent u nog geen Vriend en wilt u gebruik maken van het aanbod om met voorrang kaarten te reserveren dan kunt u zich nog aanmelden. Meldt u zich vóór 1 mei aan dan kunt u al met ingang van het komende seizoen profiteren van de mogelijkheid in de voorverkoop kaarten te reserveren. U kunt zich aanmelden via de website van ’t Tejaterke, www.tejaterke.nl of u stuurt een mail naar vrienden@tejaterke.nl. U bent Vriend vanaf € 25 per jaar.

Meldt u zich na 1 mei aan, dan gaat de voorverkoop voor u in met ingang van het seizoen 2025-2026.

Vanaf het seizoen 2025-2026 hebt u toegang tot de voorverkoop als u zich hebt aangemeld als Vriend en uw bijdrage vóór 1 mei voorafgaand aan het seizoen hebt overgemaakt.

Wij zien u graag als Vriend van ’t Tejaterke tegemoet.