Zaterdagavond namen de dames van Aristos het in eigen huis op tegen DS3 van Tachos. Net als vorige week wederom een onbekende tegenstander.

Een goede openingsfase resulteerde in een 5-2 voorsprong. Daarna kwam Tachos goed op schot. Met veel snelheid en krachtige schoten vanaf de opbouw- en cirkelpositie wisten zij de stand gelijk te trekken naar 7-7 en zelfs uit te bouwen tot een 7-10 ruststand. Aristos herpakte zichzelf goed aan het begin van de tweede helft en maakte het verschil kleiner. Bij een stand van 12-14 lukte het Aristos vier keer achter elkaar te scoren, maar ook Tachos gaf nog niet op. In de laatste minuut rondde Tachos af vanuit de hoek, waardoor er 17-17 op het scorebord kwam te staan. Voor de verdedigende actie werd er aan Jolanda een, voor de thuisspeelde ploeg onduidelijke, tijdstraf toegekend. Met een speelster minder ging Aristos daarom de laatste aanval in. Met nog geen tien seconden meer op de klok wist Anouk vanaf de opbouwpositie tot een schot te komen en de bal mooi in de hoek te plaatsen, waardoor deze spannende laatste fase met een 18-17 overwinning werd beloond. De support vanaf de bank en het aanwezige publiek hadden daarbij zeker geholpen. Volgende week spelen de dames van Aristos om 11.15 uur hun laatste wedstrijd van dit jaar tegen Mixed up in Made.