Er was zondag een goede opkomst van de U12-pupillen van AV Generaal Michaëlis bij de Driedorpencross in Sint Oedenrode. Zeven pupillen liepen mee: Anna van der Leeuw, Fleur Spaan, Sanne van Tongeren, Jens Vink, Julian Suurmond, Tein Serkel en Tim van Grinsven. Na hun ronde van 1290 meter over een heuvelachtig parcours kwamen de mooiste eindsprints van Julian en Sanne. Hiermee eindigden ze nog een paar plaatsjes hoger in het klassement. Er waren geen podiumplaatsen voor de pupillen, maar ze kregen wel een verdiende herinneringsmedaille.

Veroline Sanders won de korte cross bij de vrouwen. De eerstvolgende wedstrijd van de Kempische Cross Competitie is de L’Avant Sylvestrecross in Reusel op 10 december.

Uitslagen

Warandeloop Tilburg 26 nov: V-korte cross: 22. Veerle van Erp 1875m 7.36; V-U18: 20. Lotte Aerts 3750m 15.17.